Tranen van…..

 

Wij zitten aan het tafeltje bij de strandtent. We hebben net wat drinken  en eten besteld. Daan heeft foto’s gemaakt tijdens onze eerste strandwandeling dit weekend. Ik struinde wat rond over het strand en deed wat pogingen om leuke video’s te maken met de GoPro die we net twee dagen hebben.

Het perfecte plaatje

Wij zitten beiden even de foto’s en filmpjes te bekijken op de mobiel. Oké, ik ben niet echt tevreden met de filmpjes die ik gemaakt heb. Hier komt de perfectionist in mij naar boven. Ik kan daar erg teleurgesteld van worden. Gelukkig heb ik Daan mee, die voor mij wel perfecte plaatjes kan maken. Ik bekijk de gemaakte foto’s op zijn mobiel en ineens lopen de tranen over mijn wangen.

Tranen van 

De tranen die komen zijn zeker tranen van geluk, de mooie foto’s die Daan maakt raken mij. De knapste hond van heel de wereld vast- gelegd op mooie foto’s. De tranen van geluk nemen ook een klein plekje van angst in. Angst dat er een dag is dat Bram deze wandelingen echt niet meer kan maken.

Hier en nu genieten

Ik schuif dat kleine beetje angst gauw weg. Ik ga genieten van dit weekend. Van de momenten dat Bram heerlijk over het strand rent, het leven neemt zoals het is en voluit geniet! En….bij iedereen die hem zien, een glimlach op het gezicht tovert!

Bram heeft wat

Bram laat overal waar hij komt mensen stralen. Iedereen kijkt naar hem en krijgt een glimlach op zijn of haar gezicht. Je ziet mensen naar hem kijken en smoezen, en je hoort soms wat ze zeggen. Oh kijk wat een mooie Corgi, of kijk wat een grote oren!

Het maakt mij niks uit wat ze zeggen, ik ben gewoon trots!

Hij laat zijn sporen achter in het leven!

Hebben jullie ook van die levensgenieters die onuitwisbare sporen achterlaten waar je ook komt?

Terug naar het overzicht