Waar wandelen wij?

Met onze uitlaatservice wandelen wij in verschillende wandelgebieden rondom Deventer. Wij wisselen de gebieden bewust af. Dit omdat de honden om die manier ook geestelijk gestimuleert worden door het ontdekken van nieuwe geurtjes en plekjes. De honden worden tijdens de wandelingen zowel geestelijk als lichamelijk uitgedaagt wat voor een voldane hond zorgt bij thuis komst.

Daarnaast doen wij ook “zoekjes” tijdens de wandelingen. Dit stimuleert ook de natuurlijke snuffelbehoefte van de hond. Zoekjes zijn zoek spelletjes naar mini koekjes in het bos. Snuffelen heeft veel voordelen. Ze worden er moe van, het stimuleert de natuurlijke behoefte van de hond en het biedt ontspanning. Uiteraard houden wij met de zoekjes wandeling rekening met eventuele allergien van de hond.

De wandelingen worden ook afgewisseld met speeluurtjes in onze eigen hondenspeeltuin. Dit is een veilig en omheind veld waar alle honden los kunnen spelen, ravotten, snuffelen en uitgedaagd worden door de speeltoestellen die in de speeltuin staan.