De groepswandeling

Bij Doggy’s uitlaatservice bieden we groepswandelingen aan voor uw hond. Tijdens deze wandeling kunnen de honden heerlijk spelen, ravotten en rennen met soortgenoten, dit een uur lang! De wandeling is geschikt voor elke hond.

Zowel voor de jonge pups als de oudere hond is de wandeling geschikt. Voor deze honden kunnen we de honden buggy meenemen, zodat de honden geen uur hoeven te lopen, maar wel lekker mee kunnen en sociale contacten kunnen op doen. Daarnaast is er in de bus een loopplank aanwezig zodat de honden niet in de bus hoeven te springen.

Van maandag t/m vrijdag vinden er 2 groepswandelingen per dag plaats. We bieden een ochtendwandeling en een middag wandeling. Met de ochtend wandeling zijn we rond 10.00 uur in het bos en met de middag wandeling rond 14.15 uur.  Op zaterdag en zondag is een wandeling ook bespreekbaar! Naast de genoemde tijden kan in overleg de hond ook later of eerder op de dag uitgelaten worden.

Naast deze wandelingen is een pluspunt dat uw hond ook flexibel mee kan bij Doggy’s uitlaatservice, vaste dagen is dus niet verplicht.

Per groep kunnen maximaal 9 honden mee.