Snuffeltuin dagen 2024

Welkom bij Snuffeltuin Fleur,

Wij hopen jullie te ontmoeten in de snuffeltuin, de koffie en thee staan klaar!

De snuffeltuin is geopend op vaste dagen/tijden. Dit is voornamelijk de zaterdag, maar nu het beter weer wordt zijn er soms ook andere momenten te reserveren. Alle momenten die beschikbaar zijn staan in de online agenda.

Heeft u een doorverwijzing van uw gedragstherapeut, fysiotherapeut of dierenarts, zit uw hond in een revalidatie traject, heeft uw hond een medisch rugzakje of is het een senior ( boven de 10 jaar) dan kunt u ons mailen voor een “spoed” plekje. Spoed houdt in, niet weken/maanden wachten op een plekje.

U kunt ons dan mailen op: doggysuitlaatservice@gmail.com

De snuffeltuin is per 1 juni 2024 niet meer aangesloten bij het snuffeltuin initiatief. Vanaf 1 juni vragen wij een vast bedrag van 25 euro voor een bezoek aan de snuffeltuin.

Wat krijgt u voor het boeken van een snuffeltuin bezoek:

  • Één uur de gehele snuffeltuin tot je beschikking (altijd onder professionele begeleiding)
  • Je treft geen andere honden. 15 minuten voor en na het bezoek is vrijgepland
  • 1 op 1 begeleiding
  • Al uw vragen mogen gesteld worden, ik help je graag!
  • Je leert je hond observeren, emoties lezen en waar heeft je hond je hulp nodig
  • Al mijn kennis en ervaring kan en ik wil ik delen. Ik ben ook ervaringsdeskundige van honden met een medische uitdaging en de senior hond.
  • De snuffeltuin zorgt ook op meerdere vlakken voor ontwikkeling bij jou eigen hond. O.a. draagt de snuffeltuin bij aan verbetering van verwerken van prikkels, zelfvertrouwen, zelfontwikkeling, ontspanning en stress verlagend.

Tip: Om echt ontwikkeling en groei bij je hond te kunnen gaan waarnemen in het dagelijks leven door de bezoeken aan de snuffeltuin, is het inplannen van meerdere bezoeken aan te raden. Dit met ongeveer een tussen posen van 3 a 4 weken.

Even een aandachtspuntjes: Het is niet mogelijk om afspraken te splitsen met bijvoorbeeld kennissen, vrienden of familie die helaas langer op een afspraak moeten wachten. Dit gaat ten koste van het bezoek van je eigen hond die misschien helemaal niet klaar is met snuffelen en waar het bezoek dan van afgebroken wordt.

De Snuffeltuin is momenteel volgeboekt t/m augustus.